Brooklyn Perspective B&W

Upload uw afbeelding:

× Uploaden Verander

Herhalingen patroon:

Gewenste afmeting

cm
cm
Ingevoerde afmetingen niet beschikbaar
Upload eerst uw afbeelding

Kwaliteitsindicatie

Laag
Hoog

Op voorraad
SKU
FB28587720
€ 15,95
  • Klanten beoordelen ons op Trustpilot met een 4.6/5
  • Altijd controle op kwaliteit
  • Snelle levering voor de beste prijs

€ 19,95 per m2


Vul hier onder de breedte en hoogte van uw muur in. Ons advies is altijd ten minste 3 cm extra in breedte en hoogte te bestellen, zo kom je altijd goed uit. Je ziet direct de prijs en zo bestel je eenvoudig je behang op maat!

Met ons fotobehang maak je je interieur echt compleet!

Klik hier voor meer informatie en tips.


New York Fotobehang
Op maat gemaakt Fotobehang van New York geeft je kamer een unieke sfeer. Met haar Yellow Taxi Cab, de Brooklyn Bridge en wolkenkrabbers is New York het symbool van vrijheid. Bestel voordelig en snel, in kleur of zwart-wit New York behang op de maat van je muur. Vanaf €64,95 en altijd gratis verzonden! NewYorkFotobehang.nl heeft de grootste collectie New York Behang van de Benelux!

Gemakkelijk aan te brengen

Behangen is niet moeilijk! Wij drukken alleen op vliesbehang en dat heeft als voordeel dat u alleen de muur met behanglijm hoeft in te smeren, het behang insmeren hoeft niet meer. U kunt vliesbehang zo makkelijk en snel aanbrengen. Het behang zet niet uit, krimpt niet* en is altijd makkelijk in zijn geheel te verwijderen. Aangezien wij het behang op maat maken hoeft u niet uit te rekenen hoeveel rollen u nodig heeft, het klopt altijd!
*Mits gebruik wordt gemaakt van behanglijm voor vliesbehang, bijvoorbeeld Bison voor Vlies. Deze kunt u eenvoudig bij het afrekenen aanklikken om direct mee te bestellen!

Altijd op maat gemaakt

De foto wordt gedrukt op vliesbehang (120 grams). Vliesbehang is sterk, scheurvast en licht afneembaar met een zachte doek. De banen van het behang zijn 47,5 cm breed en zijn daardoor makkelijk aan te brengen.

Wij raden aan om ongeveer 3 cm meer te bestellen dan de exacte maat van uw wand. Zo komt u altijd goed uit. Wij maken het behang op maat, dus u kunt elke gewenste maat bestellen!

U kiest voor origineel en uniek
Bij NewYorkFotobehang.nl kunt u kiezen uit de grootste collectie New York behang. Kunt u toch iets niet vinden? Neem contact met ons op en wij helpen u verder met het verwezenlijken van uw fotowand wensen! Elk behang is uniek en op maat gemaakt met de uitsnede die u kiest, geen behang is hetzelfde! 

Licentie

Voor elke afdruk wordt een licentie aangeschaft bij de rechthebbende van de foto. Dit geeft ons het recht om de foto af te mogen drukken op uw fotobehang.

NewYorkFotobehang.nl - Uniek fotobehang op maat gemaakt voor u!